Pop up shop med VIF Copenhagen

Vi var så heldige at have besøg af VIF Copenhagen  http://yifcopenhagen.com i week enden, som holdt den fedeste pop up shop hos os.

Champagne reception

Fredag var der Champagne reception med de lækreste pindemadder.

pop up shop 11

pop up shop 12pop13popup shop 14

Hele weekenden var der rig mulighed for at bare at kigge på det lækre tøj og ikke mindst prøve og købe high end fashion til overkommelige priser

pop up shop

YIF COPENHAGEN er et nyt dansk modebrand med base i København. Visionen er at designe eksklusivt tøj til rimelige priser og dermed gøre high end fashion tilgængelig for enhver kvinde.

Deres specialitet er at kombinere lækker kvalitet med godt håndværk. Med udgangspunkt i de nyeste trends skaber de tøj, der matcher den sofistikerede og individualistiske kvindes hverdag, og som er ideelt til hende med en forkærlighed for kreativt og smukt design.

I designstilen arbejder de med at kreere et look, der både er ideelt til en dag på jobbet og til en aften i byen. De synes, at enhver kvinde har krav på at føle sig skøn, attraktiv og velklædt fra inderst til yderst – hele døgnet rundt.

Vi håber at I der mødte op havde en ligeså dejlig weekend som vi havde og vi håber at se jer igen til en anden pop up shop.